Η ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2018

 

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Επαμεινώνδας Ε. Πανά,
συντ. Καθηγητή,
Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Πολιτικοί, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, των μεγάλων Επιχειρήσεων και των ΜΜΕ πρόκειται να συγκεντρωθούν κάτω από την ομπρέλα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για να συζητήσουν τα θέματα της κρυφής Ημερήσιας Διάταξης.

Η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα διεξαχθεί μεταξύ 7 – 10 Ιουνίου 2018 στο Τορίνο της Ιταλίας κάτω όπως πάντα από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αποτελεί σύμπτωση που η 66η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιείται στην Ιταλία λίγες μόλις μέρες μετά τον σχηματισμό μιας έντονα λαϊκίστικης και ευρωσκεπτικίστικης κυβέρνησης.

Η πανίσχυρη Μπίλντερμπεργκ με στόχο την υπερεθνική διακυβέρνηση του κόσμου, διαπιστώνει ότι χάνει το παιχνίδι μετά και τα εκλογικά αποτελέσματα της Ιταλίας.

Οι πολίτες ζουν την πραγματική εικόνα των χωρών τους κι είναι πολύ δύσκολο μια μυστική λέσχη όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να τους κρατάει ομήρους μέσα από τα ΜΜΕ, τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες.

Οι εκλογές στις χώρες της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ έδειξαν ότι βαδίζουμε σε καταστάσεις ανισορροπιών και αποσταθεροποιήσεων των σκοπών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σίγουρα για μια ευρύτερη ανάλυση θα χρειαζόντουσαν αρκετές σελίδες. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα μας αλλά και άλλες χώρες ζουν ένα πόλεμο σταδιακής αποδυνάμωσης των παραδόσεων, της ιστορίας, της γλώσσας, της ταυτότητας και της θρησκείας.

Στόχος αυτών των σκοτεινών εταιρειών είναι η παγκόσμια κυβέρνηση με μια θρησκεία και ένα νόμισμα. Για να επιτύχουν τον στόχο αυτό οι στρατηγικές τους είναι:

 • Η διάλυση των εθνών-κρατών μέσω της πολυπολιτισμικότητας και της μη νόμιμης μετανάστευσης
 • Ο Ισοκράτης στον Περί Ειρήνης λόγο του, προφητικά είχε επισημάνει: «Ωστόσο, δεν πρέπει να μακαρίζουμε την πόλη που μαζεύει απερίσκεπτα πολλούς ανθρώπους και τους πολιτογραφεί αδιάκριτα, αλλά εκείνη που συνεχίζει να σώζει τη γενιά των ανθρώπων που την κατοικούσαν από τα χρόνια της ίδρυσής της»
 • Ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πόρων
 • Μέσω της μηχανής του Δημοσίου Χρέους, υποδούλωση των εθνών φτωχοποιώντας τους λαούς
 • Ο έλεγχος των ανθρώπων
 • Η κατάργηση της Δημοκρατίας αφού αυτή δεν είναι συμβατή με μια παγκόσμια κυβέρνηση (Παγκόσμια Δικτατορία)
 • Οι θρησκείες συγχωνεύονται σε μια Πανθρησκεία!!!

 

Λόγω αυτών των στόχων όλοι κατανοούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ιδιόμορφο καταστροφικό πόλεμο, που ασφαλώς δεν διεξάγεται με βομβαρδισμούς. Είναι ο πόλεμος των μυστικών αυτών εταιρειών, των τραπεζιτών και των πρωταγωνιστών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία, ας ρίξει μια ματιά στα θέματα που θα συζητηθούν στην 66η συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ:

 1. Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη
 2. Η πρόκληση της Ανισότητας
 3. Το μέλλον της Εργασίας
 4. Τεχνητή Νοημοσύνη
 5. Οι ΗΠΑ πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές
 6. Ελεύθερο Εμπόριο
 7. Παγκόσμια Ηγεσία των ΗΠΑ
 8. Ρωσία
 9. Κβαντική Υπολογιστική
 10. Σαουδική Αραβία και Ιράν
 11. Ο κόσμος της «Μετά την Αλήθεια»
 12. Τρέχοντα Γεγονότα

 

Επίκεντρο των συζητήσεων είναι όπως φαίνεται και από τη θεματολογία ο Λαϊκισμός. Ο λαϊκισμός δεν γεννήθηκε ξαφνικά και χωρίς αιτία. Η χρεωκοπημένη οικονομική πολιτική αυτών των κλειστών εταιρειών είναι η αιτία της ενδυνάμωσης του Λαϊκισμού και της έκφρασης ενός έντονου πατριωτισμού κυρίως μέσα από τα άκρα.

Η παγκόσμια οικονομία έχει υποστεί τέτοια στρέβλωση που δεν είναι καθόλου παράδοξο να επισημάνουμε ότι έχουν πλέον υποστεί βαρύ πλήγμα οι ελεύθερες αγορές. Έτσι, όπως θέλουν οι επικυρίαρχοι στην οικονομία μάλλον αποδεικνύεται ότι οδηγούμαστε σε μια παγκόσμια οικονομία «σοβιετικού τύπου».

Ο Άρθουρ Κλάρκ στο βιβλίο του επιστημονικής φαντασίας «Οι επικυρίαρχοι στο τέλος της παιδικής ηλικίας» είχε σοφά προβλέψει ότι: «50 χρόνια είναι αρκετά για να αλλάξει ένας κόσμος και οι κάτοικοί του τόσο που να είναι αγνώριστοι. Τα μόνα που χρειάζονται είναι μια καλή γνώση της κοινωνικής μηχανικής (προπαγάνδα), μια καθαρή εικόνα του σκοπού που επιδιώκεται, και δύναμη. Όλα αυτά τα είχαν οι Επικυρίαρχοι. Αν και ο σκοπός τους ήταν κρυφός, η γνώση τους ήταν ολοφάνερη, το ίδιο και η δύναμή τους».

Από ελληνικής πλευράς να σημειώσουμε ότι στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ συμμετέχουν: ο Δ. Παπαλεξόπουλος (τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχει για δεύτερη φορά (2016) στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Bilderberg 2018 Mitsotakis

Στον Πίνακα 1 παρουσιάζομε ποιοι Έλληνες πολιτικοί συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ τα τελευταία χρόνια:

2

Όσο περισσότερο εξοικειωνόμαστε με τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης της χώρας μας τόσο ευκολότερο είναι να θυμόμαστε αυτούς οι οποίοι συμμετείχαν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και έβαλαν το χεράκι τους στην κατάρρευση της χώρας. Φαίνεται ότι όλοι αυτοί δεν έλαβαν υπόψη τους τι έλεγε ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας, Β. Ντισραέλι: «οι κυβερνήσεις του παρόντος πρέπει να ασχοληθούν όχι μόνο με άλλες κυβερνήσεις, με αυτοκράτορες, βασιλιάδες και υπουργούς, αλλά και με τις μυστικές εταιρείες που έχουν παντού αδίστακτους πράκτορες, και μπορούν την τελευταία στιγμή να ανατρέψουν όλα τα σχέδια της κυβέρνησης».

Για να ανανεώσουμε το δημόσιο βίο της χώρας μας, πρέπει με μεγαλύτερη στοχαστικότητα να μελετούμε τις ενέργειες όλων αυτών των πολιτικών.

Κάθαρση δεν μπορεί να γίνει ως φαίνεται στα μέλη της Μπίλντερμπεργκ. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά τα μέλη που θα συμμετέχουν στη σύσκεψη θα λάβουν υπόψη τους τις καταιγιστικές αλλαγές που γίνονται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και που έχουν τρομακτικές επιπτώσεις στους ανθρώπους και θα λάβουν πιο σωστές αποφάσεις.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Πολιτικά καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...